Lös Mac-programs minnesproblem enkelt och snabbt

Det finns inget värre än när datorn plötsligt saktar ner, tar längre tid att starta om tar extra tid varje gång du ger ett kommando. Lyckligtvis ger MacKeepers Find & Fix-funktionen dig ett verktyg för att snabbt och enkelt fixa programminnet och frigöra minne igen.

Läs här och ta reda på – steg för steg – hur du tar dig igenom processen.

Find & Fix – så fungerar det

Det smarta med Find & Fix är att alla verktyg scannas på en gång, så att du kan fixa relevanta problem med ett par enkla klick.

Find & Fix är indelat i kategorierna för rensning, prestanda, integritet och säkerhet, vilket ger dig en enkel överblick över de olika kategorierna programmet kan rensa upp i. Varje kategori använder en speciell grupp av MacKeeper-funktioner för att skanna och lösa problemen på din Mac.

Du kan använda Find & Fix för att scanna alla kategorier samtidigt eller gå igenom en kategori i taget.

Det snabbaste sättet att kontrollera din Mac och hitta potentiella problem är att köra Find & Fix. Det kör snabbt alla scanningar i olika kategorier i samma fönster och tilldelar var och en av dem en status, vilket ger dig en fullständig översikt över din Macs status på nolltid.

För att kontrollera din Mac och hitta problem, följer du dessa steg:

 1. Öppna MacKeeper, och välj Find & Fix överst till vänster i menyn.
 2. Klicka på den blå knappen, som heter ”start scan”. Den är nederst i MacKeeper fönstret, efter du har öppnat programmet. Kom ihåg: Om du trycker på “stop scan” medan scanningen pågår sparas inte dina scanningsresultat!
 3. När scanningen är klar kan du se resultatet. Samtidigt kan du se din MacKeeper-status och meddelanden från Apple Customer Support i menyn till höger om fönstret.
 4. För mer information om din MacKeeper-status klickar du på frågetecknet bredvid statusen. Du bör då kunna se din MacKeeper-status förklarad i ett popup-meddelande som visas på skärmen.

Så löser du problem som du hittar på din Mac

När du känner till din MacKeeper-status kan du fortsätta med att lösa alla problem som scanningen har upptäckt. Du kan antingen lösa dem alla samtidigt eller granska dem individuellt.

Om du vill veta mer om varje problem och lösning individuellt gör du följande:

 1. Klicka på ”details” under en av de fyra kategorierna.
 2. Klicka på problemen som du hittar under varje kategorinamn i panelen till vänster.
 3. Kontrollera den korta beskrivningen till höger för att läsa mer om vad problemet betyder.
 4. Undersök andra kategorier genom att skifta mellan flikarna överst i fönstret.
 5. Klicka på namnet på den kategori du vill veta mer om.
 6. När du klickar på ”Details” bredvid problemdefinitionen kommer du automatiskt in på relevant kategorisida. Följ instruktionerna för att lösa specifika problem, köra en kategoriscanning eller installera nödvändiga funktioner.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0