Optimera din Mac med MacKeeper

Om du har nått den punkten där din Mac helt enkelt inte längre går att arbeta med. Om den går långsamt och hela tiden påminner dig om att det inte finns mer hårddiskutrymme. Då krävs det lite mer än bara en enkel rensning. Med MacKeeper får du mycket mer än bara en app som hjälper dig att snabba upp din Mac och få den att prestera bättre. Du ger din Mac en makeover! Du får både uppdateringar och rensat, friskt minne att använda dig av.

När är MacKeeper en bra idé för dig?

Det kan finnas många tecken på att din Mac är i behov av frisk luft. Eftersom många Mac-användare är nöjda med sina maskiner och har investerat både tid och pengar i dem, vill man att de ska hålla i många år.

Om du upplever följande symptom:

  • Din Mac är långsam att starta och när du använder olika appar
  • Din browser fryser, och det blir nästan omöjligt att gå från en sida till en annan
  • Din Macs ”Beach Ball” står och roterar på obestämd tid.

Då kan det vara dags att du gör något åt din Mac och det som ligger och gömmer sig och gör den så långsam att arbeta med.

Memory Cleaner – optimerar minnet

Det finns många program som kan hjälpa dig att rengöra hårddisken och hålla reda på ditt minne. Men det krävs ofta att du kommer ihåg att köra det regelbundet. Om du istället väljer MacKeeper, behöver du inte oroa dig själv längre. Memory Cleaner-funktionen uppdaterar, spårar och optimerar minnet i realtid, så du kan alltid märka skillnaden – särskilt när du kör program och appar som kräver mycket resurser.

Memory Cleaner håller reda på maskinens minne kontinuerligt utan att skada filer och innehåll – i det stora hela är det ett perfekt sätt att skämma bort din Mac efter att ha använt tunga appar och program.

Förkorta starttiden

Det kan ta extremt lång tid för din Mac att starta när du stänger av den. Detta beror i många fall på för många program som automatiskt öppnas när du startar och loggar in på din maskin.

Det kan leda till stor irritation, men det är också ett tecken på att en rengöring kan behövas bland de program som är tillgängliga för automatisk start. Med MacKeeper kan du ta kontroll över programmen som startar tillsammans med din dator. På en lista som är lättöverskådlig kan du välja mellan vilka program som ska starta när du loggar in.

Det gör hela processen både enklare och tydligare, eftersom du alltid har överblick och kan ändra inställningarna kontinuerligt om dina behov förändras över tid.

Håll koll på uppdateringarna och säkerheten

Det handlar om att hålla sig uppdaterad om du alltid vill ha senaste versionen alla dina appar och program. Det finns inga uppdateringar som missas av MacKeeper. Oavsett var på din maskin, appar och program som behöver eller har tillgängliga uppdateringar befinner sig, hittar MacKeeper dem och ser till att du alltid har de senaste och bästa versionerna av allt du har på din Mac.

Med Update Tracker håller du alltid reda på uppdateringar, försäkrar dig om att du har de senaste och bästa säkerhetsinställningarna och du kan spendera din tid på något annat mer intressant – det kan inte bli så mycket enklare.

Låt MacKeeper arbeta i bakgrunden

Om du är van vid att manuellt rengöra hårddisken eller tidigare använt andra program, vet du att det kan ta lång tid och att du i många fall måste sluta arbeta eller inte kan använda din maskin medan den står på – det kan vara både irriterande och onödigt.

MacKeeper arbetar i bakgrunden. Det fungerar genom att göra jobbet kontinuerligt så att du inte behöver stänga av allt på din Mac på en gång eftersom allt måste granskas. Det är enkelt och du märker inte att det händer, utom när allt börjar går lite snabbare. Med andra ord ser MacKeeper till att din Mac alltid arbetar optimalt utan att du märker att appen arbetar.

24/7 support alltid tillhands

Det är inte bara din dator som kan få glädje av MacKeeper, för när du väl har laddat ner appen får du inte bara de många funktioner som håller din Mac igång och håller den i högsta växel. Du har också tillgång till vår support dygnet runt.

Om du får problem med din Mac kan du få hjälp dygnet runt – och det är inte ett förinspelat svar, automatisk meddelande eller FAQ-sida. Det är levande människor som är redo att hjälpa dig med dina problem så fort de uppstår.

MacKeeper – all inclusive

Med andra ord, har det aldrig varit lättare att hålla din Mac säker, ren och välskött. Men det är inte bara de funktioner som nämns ovan som du får när du laddar ner MacKeeper. Du får också:

Säkerhetsinställningar i form av:

  • Antivirus, som håller dig fri från virus och malware
  • Adware Cleaner, som ser till att avlägsna malware och andra oönskade program
  • Track My Mac, som ger dig möjligheten att hitta din Mac och låsa den på avstånd.

Och rengörning i form av:

  • Find & Fix, som hittar och tar bort oönskade filer, spam och skräp
  • Safe CleanUp, som säkert och effektivt tar bort oönskade filer
  • Duplicate Finder, som extraherar och tar bort dubbletter av filer, bilder och liknande, vilket frigör utrymme på hårddisken och i minnet.

Få glädje av din Mac igen och låt MacKeeper passa på att andas nytt liv i din gamla dator både nu och i framtiden.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0