Recension av Northguard

Om du har en Mac där hemma är det viktigt att du skyddar den. Det kan man enklast göra med hjälp av olika antivirus- och säkerhetsprogram som håller dig säker när du är på nätet. Det här har Northguard tänkt på och man har därför utformat säkerhetsprogram som fungerar även för Mac.

Nedan kan du läsa vår recension av Northguard och vad som erbjuds hos dem. Det finns en hel del att kika på och med alla bedrägerier och faror på nätet, är det viktigt att man har tillräckligt med skydd. På så vis håller du dig och dina personliga uppgifter säkra.

Bra skydd för Mac

Man brukar ofta säga att Mac inte drabbas av virus lika ofta som en Windows-dator. Det har att göra med att färre använder sig utav Mac. Det här gör datorerna mindre lockande för den som utvecklar virus. Det betyder däremot inte att inga virus finns, bara att det finns färre. Du behöver fortfarande någon form av skydd för din dator. Där kan Northguard till Mac komma till användning.

Med Trygghetspaketet får du ett bra skydd som inte bara stoppar virus och spam, det kommer också med IT-support dygnet runt. Det här innebär att Northguard kan fjärrstyra din dator när du har ett problem och även hjälpa dig att lösa det. Vidare får du en brandvägg och skydd för din e-post.

Det här skyddar dig från de allra mest grundläggande hoten. Antivirus är a och o för att skydda sig mot virus och andra faror du kan träffa på, inte minst när du laddar ned saker från nätet eller går in på sidor du inte känner till.

Skydda dig mot bedrägerier

För att skydda dig mot bedrägerier finns det en del grundläggande steg du bör ta. Säkerhetsprogram kan skydda din Mac, men det finns fortfarande risker. Ingen programvara är helt perfekt och det dyker hela tiden upp nya hot. Det är därför viktigt att du tar egna åtgärder för att skydda dig och din dator.

Till att börja med är det viktigt att du inte går in på osäkra sidor. Program från Northguard kan varna dig när du försöker gå in på dessa. Att undvika dessa från första början är däremot ett bra sätt att undvika problemen på egen hand.

Det är också viktigt att du inte lämnar ut dina person- och betalningsuppgifter till företag och sidor du inte känner till. Banker, legitima företag och liknande aktörer är en sak. Du bör däremot att undvika skumma sidor och webbutiker som inte har god säkerhet på sin sida.

Northguard har bra betyg från kunderna

Något man märker när man går in på Northguards hemsida är att kunderna har gett företaget höga betyg. Hos Trustpilot har man 4,8 stjärnor baserat på över 2000 recensioner. Det här är ett bra tecken på att företaget är legitimt.

Höga betyg är inte allt, men det indikerar att företaget har bra tjänster och produkter. Företaget har också e-märkning och en trygghetsgaranti, vilket gör det ännu säkrare att använda deras produkter för att skydda dig och din Mac från potentiella hot.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0