Röj upp på din Mac med MacKeeper

Har du också upplevt att din Mac börjar sakta ner? Inte bara när du är online utan också när du arbetar eller försöker gå igenom dina foton. Det kan vara väldigt irriterande och göra att även de minsta uppgifterna tar mycket längre tid än du förväntar dig.

Lyckligtvis behövs inte mycket för att lösa detta, vilket 12 096 238 (i april 2018) andra Mac-användare redan har upptäckt. Med det enkla MacKeeper-programmet kan du städa upp hårddisken genom att snabbt och säkert ta bort allt som tar onödig plats på din dator.

När kan MacKeeper hjälpa dig?

Det finns många små varningslampor som kan tändas när din Mac börjar bli långsam, varm eller bara inte längre har lagringsutrymme. Istället för att springa till en dyr reparatör kan du använda MacKeeper när:

  • Din hårddisk är full
  • Du har för många browser extensions (webbläsartillägg)
  • Du kan inte längre fullfölja en installering av en app.

Allt ovanstående är indikationer på att din Mac behöver en hårddiskrensning och att den behöver lite hjälp för att utföra rensningen effektivt och noggrant.

Säg farväl till spam och junk filer

Några av de saker som verkligen kan fylla din hårddisk är all skräppost, skräpfiler och spam som döljer sig på hårddisken och ser till att bromsa din dator och kanske även orsakar att din dator överhettar under användning.

Med Mackeeper ’Safe Cleanup’ kan du enkelt och snabbt hantera dem alla och plötsligt frigöra oceaner med utrymme tillgängligt på din Mac, som tidigare var både långsam och full.

Safe Cleanup tömmer papperskorgen, och går ut i din Macs alla hörn och rensar bort skräppost och skräpfiler – allt medan du håller dina personliga filer och dokument intakta under hela processen, så att du kan känna dig helt säker.

Hitta alla dina dubbletter

 Det finns inget bättre än en helt ny Mac. Men du kan få ungefär samma sak ur din gamla maskin, eftersom inget nytt eller magiskt behövs för att återigen maximera prestandan.

Duplicate Finder går på jakt bland dina filer och hittar alla dubbletter på din Mac. Det går snabbt, det är enkelt och det ser till att rengöra din Mac och återfå det gamla utrymmet och hastigheten igen. Det ger dig allt du behöver från ett Mac-rengöringssystem.

Det viktigaste med den här funktionen är att inget raderas förrän du godkänner borttagningen och alla originalfiler förblir säkert lagrade genom hela processen tillsammans med systemfilerna.

Bli av med apps

Med Smart Uninstaller kan du snabbt och enkelt bli av med alla appar som annars kan ligga gömda, även efter att du förväntar dig att de ska ha raderats. Att ta bort en app lämnar ett spår på din Mac, det tar upp plats och kan bromsa datorns hastighet och funktion.

Med Smart Uninstaller hittas och raderas spåren, även om de ligger spridda över hela hårddisken.

Med andra ord gör det att appar som du vill ta bort faktiskt försvinner från din dator istället för att ligga kvar dolda. Samtidigt hittas och tas bort andra funktioner såsom oönskade widgets, plugins och webbläsartillägg.

Luta dig tillbaka och låt MacKeeper göra jobbet åt dig

Det bör inte vara komplicerat eller riskabelt att rengöra din Mac och få den att fungera så snabbt som möjligt. Därför är det bra att använda sig av ett program som kan göra det åt dig på ett snabbt och säkert sätt.

Med MacKeeper och Find & Fix är det enda du behöver göra att klicka en gång för att starta utvärderingen av din Mac, sedan kan du bara luta dig tillbaka. Find & Fix hittar och reparerar det som behöver fixas snabbt och enkelt när medan du kopplar av. Du kan se skillnaden omedelbart efter att skanningen är klar.

Osäker? Hjälp finns alltid till hands

När du laddar ner appen får du tillgång till support – utöver alla andra funktioner. I MacKeeper-appen kan du få hjälp med att lösa eventuella problem du kan stöta på med din Mac, och detta är inte ett datorgenererat svar eller en FAQ-sida. Det är riktiga människor som är redo att hjälpa dig lösa dina Mac-relaterade problem dygnet runt.

När du har laddat ner MacKeeper har du alltid tillgång till den hjälp och support du kan behöva i framtiden. Det blir inte mycket lättare – och det garanterar att du får ut det bästa från din app.

Mycket mer än bara MacKeeper

Med MacKeeper får du inte bara ett program som hjälper dig rensa din hårddisk och blåsa liv i din gamla Mac. Du får mycket, mycket mera. Bland annat:

  • Antivirus: Håller din Mac säker genom att spåra och stoppa virusangrepp.
  • Adware Cleaner: Hittar och tar bort oönskade och skadliga program.
  • Track My Mac: Låter dig hitta och låsa din Mac, även när du inte har den med dig.
  • Memory Cleaner: Håller koll på din Macs minne.
  • Login Items: Reducerar den tid din Mac behöver för att starta upp.
  • Update Tracker: Ser till att du alltid har den senaste versionen av alla dina apps.

MacKeeper har fler än 12 miljoner användare världen över, som alla litar på programmet när det gäller att hålla sin Mac säker. Blir du en av dem?

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0