Säkraste handelsplattformarna för aktiehandel 2022

En av de mest betydande faktorerna för en framgångsrik investeringsplan är att handelsplattformen du använder dig av upprätthåller en hög säkerhetsnivå. Företag och säkerhetsexperter arbetar hårt tillsammans för att förhindra cyberhot som kan äventyra plattformarna. Samtidigt hanterar och testar ansedda handelsplattformar säkerhetsåtgärder för att säkerställa att deras kunders privata data och säkerhet prioriteras.

Om du är intresserad av att öppna ett konto på en handelsplattform funderar du säkerligen kring vart säkerheten är högst prioriterad. Därför kommer denna artikel kika närmre på de säkraste handelsplattformarna för aktiehandel 2022, allt för att du ska kunna investera utan att oroa dig för att dina pengar äventyras.

Observera att all aktiehandel och annan investering innebär risker, oavsett vart man handlar med tillgångarna. Därför är det viktigt att vara väl insatt i investeringar innan man börjar riskera sina pengar. Ett tips är att läsa mer om aktiehandel hos https://aktieskola.com/.

Avanza

Avanza är ett svenskt företag med banklicens och står under Finansinspektionens tillsyn. Detta, kombinerat med högt ställda kapitalkrav, gör det i praktiken omöjligt för Avanza att gå i konkurs. Dessutom bedriver de ingen trading och placerar inga pengar utomlands.

Hos Avanza är alla investerade pengar skyddade. Avanza håller alla värdepapper avskilda från bankens tillgångar, vilket gör att de aldrig kan blandas ihop med bankens tillgångar. Även investerarskyddet är viktigt att nämna, som ersätter värdepapper upp till 250 000 k.

Till sist använder Avanza sig endast av de mest avancerade systemen som säkerställer att ingen obehörig kan få tillgång till användares konto. Med det sagt är pengarna i tryggt förvar hos Avanza.

eToro
eToro är en handelsplattform som erbjuder investeringar i aktier och kryptotillgångar samt handel med börsnoterade fonder (CFD). eToro arbetar i enlighet med FCA-, CySEC- och ASIC-regleringarna, vilket innebär att det finns åtgärder på plats för att skydda investerare.

Dessutom hålls eToros kunders pengar säkra i toppbanker och all deras personliga information skyddas under SSL-kryptering, som använder krypteringsalgoritmer för att förvränga data under överföring, vilket förhindrar cyberbrottslingar från att få tillgång till känslig information.

eToro erbjuder också ett alternativ att aktivera tvåfaktorsautentisering till sina användare på deras konto, vilket kräver att de anger en verifieringskod som skickas till deras mobiltelefon via SMS för att komma åt deras konto. Detta är ett extra lager av säkerhet som man kan slå på eller av i sina kontoinställningar.

Fidelity

Fidelity är ett multinationellt företag för finansiella tjänster baserat i Boston, Massachusetts. Fidelity tar alla sina användares säkerhet och integritet på allvar och det är därför de använder åtgärder i världsklass för att hålla användarnas portföljer säkra. Dessutom har Fidelity interna inspektioner varje år för att säkerställa att de följer federala bestämmelser.

Fidelity använder endast den senaste tekniken för att skydda sina användares personliga information och finansiella transaktioner. Med deras kundskyddsgaranti ersätter de sina användare dessutom för förluster från obehörig aktivitet på deras konton. De deltar också i tillgångsskyddsprogram som FDIC och SIPC för att ge sina användare den bästa möjliga servicen.

Även Fidelity erbjuder sina användare möjligheten att aktivera tvåfaktorsautentisering för att ytterligare stärka deras säkerhet.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0