Ta bort adware med MacKeeper

Din dator kan snabbt infekteras av olika oönskade program eller skadlig adware. MacKeeper är ett program som är utformat för att upptäcka och upptäcka reklamprogram som har infekterat din Mac. MacKeeper hjälper dig att rengöra din dator och ta bort olika adware från din dator.

Adware kommer på oönskat besök 

Adware är ett namn för skadliga och oönskade program på din dator. Det är mjukvara som används för att visa reklam. När din dator drabbas av adware orsakar den att annonslänkar dyker upp utan meddelande. Dessa skadliga program kan lägga till irriterande annonser på din Mac.

Utan ditt samtycke kan denna adware också öppna program som du inte har godkänt. En adware hämtar information från dina sökningar och annat du gör på din Mac. För att förhindra att detta händer är det en bra idé att installera MacKeeper på din Mac.

Ta bort adware från din dator med bara två klick

MacKeeper är ett online-program som hjälper dig att bli av med skadliga program och annonser. Det är ett kraftfullt system som är mycket enkelt att använda. Med endast två klick kan du förhindra att oönskade annonser visas igen. Följ 4 steg för att scanna din Mac efter adware:

  1. Gå till Internet Security och öppna Adware Remover på den vänstra panelen.
  2. Klicka en gång på den blå startknappen som finns längst ner på den högra panelen.
  3. När scanningen är över kan du se en lista över alla adware som finns på din Mac.
  4. När du har tittat på listan klickar du på den blå radera-knappen så kommer alla adware att tas bort.

Om du följer dessa steg kommer du att vara trygg med att få en säker Mac. Det är ett enkelt och relativt lätt att rengöra din Mac. Detta är en guide som alla kan följa, eftersom det bara finns två individuella klick på att göra på din Mac.

Vad hittar den på datorn?

Det är en del av MacKeepers rekommenderade standard att välja alla adware-infektioner som finns på din Mac. Det rekommenderas att du tar bort alla adware-objekt som hittas på din Mac. Detta är för att säkra din Mac och inte ta några chanser. Om du vet att det finns adware du inte vill ta bort kan du också välja att göra det. Allt du behöver göra är att avmarkera kryssrutan ”markera alla”. Tänk dock på att det starkt rekommenderas att du tar bort alla adware-objekt på din Mac

MacKeeper – en säker lösning

MacKeeper är en blandning mellan Mac antivirus och Mac antiadware. MacKeeper är därför en mycket kraftfull lösning som ger den ultimata säkerheten till din Mac. Ingen som kommer kunna ta din identitet och ta lån eller företagslån i ditt namn. Därför behöver du inte längre vara rädd för att din Mac ska smittas av ett virus eller adware igen. Du kan ha sinnesfrid när du använder MacKeepers internetsäkerhet eftersom det håller din Mac fri från hot.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0