The Legend of Zelda – Skyward Sword HD

Berättelsen om Skyward Sword utspelar sig I början av Zelda-tidslinjen och kretsar kring skapandet av seriens huvudbeståndsdel: Master Sword. Inte bara kommer svärdet gradvis uppgraderas till dess slutliga form, men hur du attackerar med svärdet är också avgörande, eftersom fiender kommer att blockera vissa vägar. The Legend of Zelda – Skyward Sword HD är ett tekniskt spel och en snygg titel till Switch-portföljen.

I det stora hela är The Legend of Zelda – Skyward Sword HD en underbar remaster och en fröjd att spela. Det är som sagt ett mer tekniskt spel än tidigare Zelda-spel, men ju mer spelaren övar, desto bättre blir också upplevelsen till slut. Låt oss kika närmre på denna förträffliga Nintendo Switch-titel här!

Hjälp Link rädda Zelda

I The Legend of Zelda – Skyward Sword HD följer spelaren som vanligt med Link i hans strävan efter att rädda Zelda. Du ger dig ut på uppdrag för att slå fiender och besegra mörkret samtidigt som du stöter på invånare på ön Skyloft som kan hjälpa dig på din resa.

Med Joy-Con-kontrollerna kan du svänga ditt fiktiva svärd som om det vore riktigt. Varje rörelse du gör med kontrollen kommer motsvara de rörelser som Link utför, vilket skapar en helt extraordinär och uppslukande spelupplevelse som förlitar sig på just strategi och precision. Ju mer du övar desto bättre kommer din svärdfäktning att bli.

En imponerande titel från Nintendo

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ger en nivå av Nintendo-finesser och polering som saknades en aning i den första versionen. Bildhastigheterna är ökade och grafiken är av HD-kvalitet. Detta, tillsammans med raffinerade kontroller och den frigjorda kameran, gör att spelaren kan njuta fullt ut av denna episka berättelse. Trots att spelet fått en del kritik från olika håll så tycker vi att det är ett helt fantastiskt spel som Nintendo lyckats otroligt bra med. Läs mer om spelet hos Nintendo och se vad du själv tycker.

Mac-Antivirus.se
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0